Η Δράση για τις σημερινές εκλογές.

"Αναντικατάστατος ο ρόλος των εργαζομένων στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου".

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ:

"Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου τριετούς θητείας και αντιπροσώπων στην ΠΟΕ ΟΤΑ έχει την Δευτέρα 4 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Η συμμετοχή αναμένεται να φράσει σε υψηλά επίπεδα, αφού για πρώτη φορά ο συνολικός αριθμός εργαζομένων του Δήμου φθάνει τους 345, με την πλειοψηφία τους να είναι βέβαια, συμβασιούχοι, (τουλάχιστον οι διακόσιοι, λόγω των έκτακτων προγραμμάτων κυρίως για την πανδημία), με το γεγονός αυτό να αποτελεί την άγνωστη παράμετρο των εκλογών.

Τρείς συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των εργαζομένων.

Η ΔΑΣ - ΟΤΑ Δήμου Βριλησσίων (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ), στο οποίο συμμετέχει η πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Παπαδάτου, η «Αυτόνομη Πορεία», στο οποίο συμμετέχει η πρώην πρόεδρος του συλλόγου Βίκυ Χαλκιά και η «Ενιαία Κίνηση Εργαζομένων», το διάδοχο σχήμα της πλειοψηφούσας παράταξης του σημερινού διοικητικού συμβουλίου.

Τουλάχιστον για όσους λειτουργούν με διάθεση προσφοράς στα δημοτικά πράγματα, θεωρείται αναντικατάστατος ο ρόλος των εργαζομένων στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και γενικότερα της «εικόνας» του, αλλά και του «κλίματος» που επικρατεί στον τοπικό δημόσιο χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε οι εργαζόμενοι να αναδείξουν ένα διοικητικό συμβούλιο αυτονομημένο από τις προτεραιότητες των αυλικών, της μικροπολιτικής και του κομματισμού, το οποίο θα συμβάλει δημιουργικά στα μεγάλα αναγκαία και δεν θα εμφανίζεται στα δημοτικά συμβούλια μόνο για να συνδράμει την εκάστοτε διοίκηση.

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο