ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 
https://www.facebook.com/watch/?v=1076902376517910

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Έκφραση" ο επικεφαλής της Δράσης Γιάννης Τσούτσιας, επισήμανε ότι η παράταξη θα είναι και πάλι παρούσα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. "Η Δράση θα είναι παρούσα στις εκλογές διότι είναι παρούσα στην καθημερινότητα του προαστίου για 16 ολόκληρα χρόνια και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε. Είναι ο τρόπος που ζούμε αυτός, που πολιτευόμαστε, που εργαζόμαστε, που βλέπουμε την αυτοδιοίκηση. Ένας τρόπος με προσωπική συμμετοχή και συλλογικότητα.

Για την συνάντηση με τους εργαζόμενους δήλωσε: "καθυστέρησε πολύ αυτή η συνάντηση που είχε πολύ μεγάλη αξία. Συζητήσαμε για τα προβλήματα του αμαξοστασίου στην ναυτική βάση. Οι εργαζόμενοι είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με τις εργασίες αυτές και ιδιαίτερα της καθαριότητας. Ακούσαμε από αυτούς πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις. Δεν είναι δυνατόν τέτοια ζητήματα να συζητούνται σε επίπεδο Δήμου ερήμην των εργαζομένων. Αν υπήρχε συνεργασία δημοτικού συμβουλίου και εργαζομένων θα είχαμε οπωσδήποτε καλύτερη εικόνα των προβλημάτων. Άνοιξε ένας δίαυλος επικοινωνίας."

Για το θέμα της μεταφοράς των απορριματοφόρων σε άλλο χώρο τόνισε ότι "το κρύβουμε κάτω από το χαλί μέχρι να το βρει ο επόμενος". Χρειάζεται μια σοβαρή προετοιμασία και σχεδιασμός για να προχωρήσει αυτό το θέμα."