ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.

 Του Μάριου Λευθεριώτη.

  Κύριοι

  Είμαι ο Βριλησσιώτης συγγραφέας Μάριος Λευθεριώτης και σας πληροφορώ ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο μου ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ. Μπορεί να το παραγγείλει κάνεις από όλα τα βιβλιοπωλεία. Στα Βριλήσσια ειδικά το έχει το βιβλιοπωλείο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Κύπρου 26α τηλ. 2108030670.

  Του έκανα διαδικτυακή παρουσίαση το περασμένο Σάββατο στο YouTube που την παρακολούθησαν 9.000 άτομα. Μπορείτε να την δείτε εδώ:

  https://youtu.be/EiUzN6OX6Gc

  Μια σύντομη περιγραφή του από τον Πρόλογο είναι η εξής

  «Αναρωτηθήκατε άραγε ποτέ, πως δημιουργήθηκε γύρω μας ένας τόσο όμορφος κόσμος, με τάξη και αρμονία και πως η νεκρή ύλη κάποια στιγμή ζωντάνεψε, απέκτεισε συνείδηση ύπαρξης του εαυτού της και δημιούργησε ένα όν, τον άνθρωπο, ώστε να γνωρίζει κάποιος ότι το Σύμπαν υπάρχει;

  Και όμως, αυτό είναι το πανάρχαιο ερώτημα των φιλοσόφων και σκεπτόμενων ανθρώπων όλου του κόσμου, σχετικά με την ύπαρξη Θεού Δημιουργού, ψυχής και ελεύθερης βούλησης στον άνθρωπο..

  Στο ερώτημα αυτό, δίνεται απάντηση στον αναγνώστη, όχι με φιλοσοφικές θεωρήσεις και θρησκευτικές πεποιθήσεις, αλλά με επιστημονικές τεκμηριώσεις, για τις διαπιστωμένες ενδείξεις περί ύπαρξης Δημιουργού του Σύμπαντος.

  Προς τούτο, παρατίθεται όλη η επιστημονική πορεία του 20ου αιώνα που ανέτρεψε την υπάρχουσα αντίληψη ότι το Σύμπαν είναι αιώνιο, και απέδειξε, αντιθέτως, ότι αυτό έχει αρχή, έχει το σημείο μηδέν της Μεγάλης Έκρηξης, του Big Bang, που  δημιουργήθηκαν  τα πάντα εκ του μη όντος.

  Στη  συνέχεια παρουσιάζονται οι νέες θεωρίες που έχουν διατυπωθεί σχετικά με την κβαντική φύση της ψυχής και επομένως, την αποκαλυπτόμενη, ως εκ τούτου,  ένδειξη της ύπαρξής της.

  Τελικά καλείται ο αναγνώστης να υπερβεί όλες τις εγγεγραμμένες μέσα του φιλοσοφικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις και να  αξιολογήσει  μόνο τις  υπάρχουσες  επιστημονικές διαπιστώσεις και θεωρήσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της ύπαρξης Θεού, ψυχής και ελεύθερης βούλησης, οριστικά και αμετάκλητα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να δημιουργήσει μία στέρεη φιλοσοφία ζωής, αντικειμενικά αληθινή, που θα τον βοηθήσει, ψυχολογικά, να πορευτεί στην υπόλοιπη ζωή του, με σιγουριά και βεβαιότητα ορθοπραξίας!

  Περαιτέρω περιγράφονται στο βιβλίο, τα χαρακτηριστικά των τοξικών και αρνητικών ανθρώπων, ώστε να βοηθηθεί ο  αναγνώστης να τους αναγνωρίσει εγκαίρως και να τους υποδείξει τον τρόπο θεραπείας τους.

  Τέλος παρουσιάζεται τι έχουν πει για τον Θεό οι μεγάλοι επιστήμονες όλων των εποχών»

  Το βιβλίο κάνει 14 Ευρώ και το τηλέφωνό μου είναι, αν θελήσει κάποιος αναγνώστης σας να επικοινωνήσει μαζί μου, 6944398969


  Σας ευχαριστώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο