Έναρξη Σχολής Γονέων.

Για 8η συνεχή χρονιά στον Δήμο Βριλησσίων.

Πρώτη συνάντηση διαδικτυακά με θέμα: Σχολική άρνηση και προσαρμογή στο σχολείο - Συγκρούσεις με τα παιδιά μας και τρόποι επανασύνδεσης

 

Αγαπητοί γονείς,

Ανακοινώνουμε και φέτος την έναρξη της Σχολής Γονέων για 8η χρονιά με την Ψυχολόγο – Παιδοψυχολόγο – Συγγραφέα κ. Αλεξάνδρα Καππάτου, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα  για τη συνεργασία. Είναι μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή της κ. Καππάτου, διότι σηματοδοτεί κάθε χρόνο την έναρξη των εργασιών της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ.  

Να υπενθυμίσουμε ότι στην Σχολή Γονέων έχει ενταχθεί και η "ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ για μπαμπάδες" , καθώς και η σχολή γονέων για γονείς με παιδιά ηλικίας 0-5 ετών, όπου θα ενημερωθείτε σύντομα σχετικά. 

 

Την Παρασκευή 21.10.2022 και ώρα 18:00- 20:00 μέσω WEBEX    Meeting Link    https://okpavrilission.my.webex.com/okpavrilissi.../j.php...   Password  UxDM6z2fVj3

Για συμμετοχή παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή WEBEX, είναι δωρεάν, δεν χρειάζονται κωδικοί TAXIS πλέον, και αυτή θα χρησιμοποιούμε σε όλες τις δράσεις μας. Cisco Webex | Video Conferencing, Webinars, Screen Share, & Conference Call.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο