«Βραβεία Αυτοδιοίκησης».

Για την σημαντική προσφορά στον αθλητισμό και στον δημόσιο βίο.

Βράβευση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Αντιγόνης Ντρισμπιώτη από τον Β. Γιαννακόπουλο



Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και συνάμα συγκινητικό να βραβεύεις μια αθλήτρια που το περασμένο καλοκαίρι μας έκανε υπερήφανους με τα δύο απανωτά πανευρωπαϊκά χρυσά στο βάδην.



Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στις καρδιές μας όταν με τη διπλή μάχη που έδινε καθημερινά για την επιβίωση και τη διάκριση κατόρθωσε να μας εμπνεύσει και να γίνει παράδειγμα για όλους.


Απέδειξε τη δύναμη που κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση, πίστη, υπομονή και επιμονή για να πετύχει στους στόχους ζωής.


Το «Βραβείο Αυτοδιοίκησης» που έχει καθιερώσει και απονέμει επί χρόνια η Ένωση Δημάρχων Αττικής παρέλαβε εκ μέρους της Αντιγόνης, η ξαδέλφη της Αφροδίτη, δεδομένου ότι η χρυσή πρωταθλήτρια ήταν στην Καλαμάτα για την παραλαβή του μεταπτυχιακού της.


Στην ίδια τελετή «Βραβείο Αυτοδιοίκησης» δόθηκε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, για την ξεχωριστή προσφορά του στη χώρα και στις ένοπλες δυνάμεις, στο Δήμο Κυθήρων για τον αλτρουισμό των κατοίκων του προς τον συνάνθρωπο κατά την διάσωση μεταναστών, και, στη ΔΕΠΑ Εμπορίας για τη κοινωνική της αλληλεγγύη.


Επιπλέον βραβεύτηκαν για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στην αυτοδιοίκηση, οι πρώην Δήμαρχοι: Ηλιούπολης, Θεόδωρος Γεωργάκης, Περιστερίου, Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, Αγίων Αναργύρων, Νικόλαος Ταμπακίδης, καθώς και ο νυν Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο