ΝΕΑ ΠΝΟΗ: Η συγκέντρωση βοήθειας.

Για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία-Συρία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ- Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία-Συρία


Μεγάλη ανταπόκριση των Βριλησσιωτών στο κάλεσμα για βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών των Βριλησσίων στο κάλεσμα που απηύθυνε η δημοτική παράταξη «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.


Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν από το πρωί στην πλατεία Αναλήψεως φέρνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, ιατροφαρμακευτικό υλικό, ρούχα και κλινοσκεπάσματα για τους συνανθρώπους μας στις δύο χώρες που χτυπήκαν από μια βιβλικών διαστάσεων φυσική καταστροφή.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τη μεγάλη ανταπόκριση στη σημερινή μας δράση. Από την υπέροχη πράξη αλληλεγγύης που δείξατε σήμερα, συγκεντρώσαμε συνολικά 7 παλέτες ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση, κλινοσκεπάσματα, υποδήματα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα. Τα πράγματα παραδόθηκαν ήδη από εμάς στο Κέντρο Διαχείρισης Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής στο Φάληρο, με προορισμό τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη και στην υπεύθυνη του Κέντρου Διαχείρισης Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής, Ευμορφία Ζάχου, για την εξαιρετική συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης τον πρώην Δήμαρχο Βριλησσίων Κώστα Ιωαννίδη για την ουσιαστική του συμβολή.


Ο Δήμος Βριλησσίων, επίσης, συνεχίζει να συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για την αποστολή τους στην Τουρκία και τη Συρία. Αύριο Κυριακή 12/2 από τις 10.00 έως τις 14.00 και από Δευτέρα από τις 10.00 έως τις 17.00 στα γραφεία του ΟΚΠΑ, Λ. Πεντέλης 62. Είδη πρώτης ανάγκης, επίσης συγκεντρώνει ο Ι.Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων, Ροδόπης 20Α, κάθε μέρα από τις 8.00 έως τις 12.00 και από τις 16.00 έως τις 18.00 μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.»







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο