Με τον Γιάννη Πισιμίση και την Νέα Πνοή.

Συντάχθηκε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΙΜΙΣΗ:

"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στη δημοτική μας παράταξη και στον αγώνα μας για μια νέα προοπτική στα Βριλήσσια, τον Γιώργο Παπαδόπουλο.  

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακες σπουδές στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό, καθώς και στον τομέα του Business Management, ενώ έχει διδάξει σε πολλά σεμινάρια και ημερίδες sports and business. Επί σειρά ετών παίχτης του ΑΟΒ Βριλησσίων και προπονητής ποδοσφαιρικών ακαδημιών. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Physical Fitness Club στα Βριλήσσια όπως και πολλών επιχειρήσεων εστίασης (Χρώμα Cafe, Espressaria, Nisi Beach bar, BioEnergy, Taperaki). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τον τεχνικό- κατασκευαστικό κλάδο όντας συνιδιοκτήτης της εταιρείας D&G Constructions με έδρα τα Βριλήσσια και δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή και στην Κέα. Δραστηριοποιείται, επίσης, στον κλάδο του τουρισμού στη Σαντορίνη. Παλιός Βριλησσιώτης, ενεργός στα κοινά της πόλης και πατέρας ενός αγοριού. Ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, καθώς και του Α.Ο Απόλλων Βριλησσίων - Ξιφασκία.

Η αγωνιστικότητα, η αγάπη του για τα Βριλήσσια και η υψηλή αίσθηση προσφοράς που τον διακρίνουν, προσδίδουν στον αγώνα μας ιδιαιτέρως ωφέλιμα και ποιοτικά χαρακτηριστικά. 

Γιώργο σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο