Βούλα Αρσένη: Συνεχίζουμε Μαζί την Πορεία Ευθύνης.

Για το μέλλον της πόλης μας.

Αγαπητοί συνδημότες,


Η κίνηση δημοτών « Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης» είναι μία ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτή, δημοκρατική κίνηση, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολίτικής και Αγωγής Υγείας  και Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔΒ, κα. Βούλα Αρσένη -  Λάμπρου και με μέλη της ενεργούς πολίτες της πόλης μας. Είναι μία κίνηση δημοτών που έχει αναμφισβήτητο έργο, αποδεδειγμένη εμπειρία και ολοκληρωμένο όραμα και προοπτική για το δημότη και την πόλη μας.


Έχει μοναδικό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας με ορθολογική αξιοποίηση των οικονομικών και ανθρώπινων πόρων της, τη στήριξη της οικογένειας και των παιδιών μαθητών της, την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και τη συμμετοχή των πολιτών -  δημοτών της στη ζωή της πόλης της. 


Οι  προγραμματικές της θέσεις  αλλά και η καθημερινή δράση των μελών της αποτελούν το συμβόλαιο ελπίδας για τα Βριλήσσια μας, τα Βριλήσσια που μεγαλώσαμε ή επιλέξαμε για να ζήσουμε, να εργαστούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας,.


Η ανοιχτή αλληλέγγυα κοινωνία, η αναβάθμιση του περιβάλλοντος, η δημοκρατική συμμετοχή, η εξυπηρέτηση με  ισότητα και ισονομία προς όλους τους δημότες, η διάφανη με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα δημοτική διακυβέρνηση, η διαρκής αναβάθμιση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου, και η πολιτιστική και αθλητική δημιουργία αποτελούν τα βασικά στοιχεία υλοποίησης του δημοτικού μας έργου.  


Αυτή η προγραμματική, αποτελεσματική, ανεξάρτητη και διεκδικητική πορεία, απέναντι στο πελατειακό κομματικό κράτος, μπορούν να αναδείξουν τα Βριλήσσια ως μία σημαντική πόλη στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι ως μία  πόλη προέκταση και συνέχεια κάποιου κόμματος και της εκάστοτε κυβέρνησης.  Και από αυτή την πορεία δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ποτέ.


Η κίνηση « Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης » είναι εδώ, ΜΑΖΙ με όλους τους δημότες για να διαφυλάξει τη διαφάνεια και το δημόσιο χρήμα, την κοινωνική αλληλεγγύη και την ισότητα των δημοτών και  να εγγυηθεί την απρόσκοπτη δημιουργική λειτουργία του δήμου και σήμερα και στο μέλλον. 


 


Για την Κίνηση δημοτών « Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης»


Βούλα Αρσένη -  Λάμπρου


Υποψήφια Δήμαρχος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο