Άνω των 1.200 Βριλησσιωτών ψήφισαν ΚΚΕ.

Όλοι μαζί στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Βριλησσίων χαιρετίζει τους πάνω από 1200 Βριλησσιώτες που εμπιστεύτηκαν ενίσχυσαν με την ψήφο τους το ΚΚΕ. Παρά τη μείωση των ψηφισάντων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του Μαΐου, η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ αυξήθηκε σε απόλυτο αριθμό φτάνοντας το 8,40% και αναδεικνύοντας το ΚΚΕ 3ο κόμμα στα Βριλήσσια, όπως και στην υπόλοιπη Αττική. 

Με όλους αυτούς που συνέβαλαν ώστε να εκφραστεί μια δυναμική άνοδος της εκλογικής επιρροής του Κόμματος που συνεχίζεται και αποτελεί το θετικό στοιχείο και αυτής της εκλογικής μάχης, θα συναντηθούμε στους αγώνες της 100% μαχητικής εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης και της προάσπισης των λαϊκών αναγκών από σήμερα κιόλας ενάντια στο νέο γύρο επίθεσης που ετοιμάζεται με φόντο τις νέες εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

Με όλους αυτούς θα συναντηθούμε ακόμη και στη μάχη για τις επόμενες τοπικές εκλογές, με σκοπό την ενίσχυση της δύναμης της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Βριλήσσια με περισσότερους συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο, δυναμώνοντας έτσι ένα πιο αγωνιστικό ρεύμα στην κατεύθυνση της διεκδίκησης της κάλυψης των σύγχρονων αναγκών των δημοτών. 

Κ.Ο. Βριλησσίων του ΚΚΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο