Μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στην τοπική συγκέντρωση.

Του Γ. Πισιμίση για τα δυτικά Βριλήσσια. - Φωτό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Μεγάλη συμμετοχή των δημοτών στην τοπική συγκέντρωση του Γ. Πισιμίση για τα δυτικά Βριλήσσια

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ολοκληρώθηκε ο δεύτερος σταθμός των περιοδειών που έχει εξαγγείλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, και αυτή την φορά αφορούσε στα δυτικά Βριλήσσια. Η περιοδεία στην δυτική πλευρά της πόλης ολοκληρώθηκε χθες με την ανοικτή τοπική συγκέντρωση στο cafe “Stay“, στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Γιάννης Πισιμίσης υπήρξε ιδιαίτερα αναλυτικός σε σχέση με την αναφορά των προβλημάτων της περιοχής, δείχνοντας βαθιά γνώση, ενώ στην εισαγωγική του ομιλία αναφέρθηκε διεξοδικά στο σχέδιο της παράταξης “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” για την περιοχή αλλά και με σημαντικές αναφορές σε ζητήματα που αφορούν το σύνολο της πόλης και την τοπική κοινωνία.

Ακολούθησε ευρύς διάλογος με πολλούς δημότες και κατοίκους της περιοχής όπου αναπτύχθηκαν ακόμα και τα πιο λεπτομερή ζητήματα των γειτονιών των δυτικών Βριλησσίων.

Πισιμίσης: “Θα φτάσουμε σε κάθε γειτονιά της πόλης, ακόμα και στον πιο μικρό δρόμο, θα ακούσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας“

Την πρόθεσή του να φτάσει όσο πιο κοντά και σε όσους περισσότερους πολίτες γίνεται, εξέφρασε για άλλη μια φορά χθες από την πλατεία Ελευθερίας ο Γιάννης Πισιμίσης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα σημειώνει: “Συνεχίζουμε τον αγώνα μας γειτονιά – γειτονιά. Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας. Καλλιεργούμε τις προϋποθέσεις ευρείας κοινωνικής συναίνεσης στο πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία“.

Σε σχέση με τα δυτικά Βριλήσσια ο 40χρονος υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρει: ” Η περιοχή των δυτικών Βριλησσίων είναι μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή γειτονιά της πόλης, με τα δικά της ιδιαίτερα γνωρίσματα και με τη σπουδαία φυσική ομορφιά που προσφέρει απλόχερα η παραρεμάτια ζώνη. Ωστόσο, η περιοχή έχει μείνει πίσω από άποψη υποδομών, αξιοποίησης και συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων, το οδικό δίκτυο και το δίκτυο των πεζοδρομίων είναι σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, ενώ υπάρχουν σημαντικά προβλήματα καθαριότητας, οδοφωτισμού και ασφάλειας. Χρειάζεται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα αλλά και να γίνει πραγματικότητα το διαχρονικό και δίκαιο αίτημα της συνολικής αναβάθμισης ολόκληρης της περιοχής δυτικά της Λ. Πεντέλης στα Βριλήσσια.“

Αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα η λεπτομερής αναφορά των προτεραιοτήτων της “Νέας Πνοής” για τα δυτικά Βριλήσσια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Πισιμίσης θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα τις περιοδείες στην πόλη με τρίτο σταθμό την περιοχή από την οδό Ολύμπου έως την οδό Αναπαύσεως.






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο