Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων.

Για τη δημοσκόπηση που την εξαφάνισε από τη μάχη των δημοτικών εκλογών.



«Αυτός που ξέρει όλες τις απαντήσεις, δεν έχει ερωτηθεί όλες τις ερωτήσεις.»

Κομφούκιος

Την παραπάνω ρήση του Κινέζου φιλόσοφου πρέπει να ζήλεψε εταιρεία δημοσκοπήσεων, η οποία αυτές τις μέρες διενεργεί τηλεφωνική δημοσκόπηση στην πόλη μας, σχετική με τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Όπως ενημερωθήκαμε από τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, η ως άνω εταιρεία αναφέρει ως υποψηφίους Δημάρχους Βριλησσίων του εκλεκτούς της ΝΔ κ. Πισιμίση και Ντινόπουλο, τους προερχόμενους από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κ. Βαφειάδη και Αρσένη, προσθέτει – φαντασιακά – ως, δήθεν, υποψηφίους Δημάρχους τους κ. Χρηστάκη και Φαρακλά, ενώ δεν περιλαμβάνει καν τον κ. Τσούτσια και τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Βασίλη Αρχιμανδρίτη!

Κυρίες και κύριοι, τις δημοσκοπήσεις κάποιος τις παραγγέλνει, κάποιος τις πληρώνει και κάποιος δημοσιοποιεί και αξιοποιεί τα ευρήματά τους. Ακόμα και τις fake…

Μας είναι παντελώς αδιάφορο ποιος/α κρύβεται από πίσω. 

Φαίνεται όμως πως κάποιους τους τρομάζει η δυναμική που έχει αποκτήσει η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, ειδικά μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές όπου το ΚΚΕ αναδείχτηκε για πρώτη φορά 3η δύναμη στην πόλη μας, όπου πάνω από 1.200 Βριλησσιώτες/ισσες το εμπιστεύτηκαν και το ενίσχυσαν με την ψήφο τους.

Τα όνειρά μας και οι στόχοι μας όμως δεν έχουν ουρανό. Δεν αντιμετωπίζουμε τους εργαζόμενους ανάλογα με την ψήφο τους. Εμείς απευθυνόμαστε σε κάθε έναν και κάθε μια που έχει σιχαθεί αυτά τα παλαιοκομματικά τερτίπια. Που έχει κουραστεί από τη βαρβαρότητα της πολιτικής τους. Που παρά τις μεταξύ μας διαφορές, γνωρίζει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, ήδη από το παρελθόν, οι υποψήφιοί της, ο υποψήφιος Δήμαρχός της Βασίλης Αρχιμανδρίτης, βρίσκονται στο πλάι τους, για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα της πόλης μας, για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα στο σύνολο της ζωής τους.

Μας είναι παντελώς αδιάφορο το αποτέλεσμα τόσο των στημένων δημοσκοπήσεων, που τρέμουν καν να αναφέρουν την ύπαρξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων, όσο και άλλων δημοσκοπήσεων που διενεργούνται αυτές τις μέρες, οι οποίες αναπαράγουν τα γνωστά δίπολα στην πόλη μας, δίπολα που καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντά τους.

Κυρίες και κύριοι,

αυταπάτες τέλος! Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά, έτσι και στα Βριλήσσια. Δεν τρώμε κουτόχορτο, δεν ψάχνουμε για σωτήρες, δεν αναζητούμε διαχειριστές μιας άθλιας πολιτικής.

Στις διάφορες υποσχέσεις τους, απαντάμε με τις συνεκτικές μας θέσεις, την αγωνιστική μας παρακαταθήκη, την καθημερινή μας παρουσία στην πόλη μας και στην κοινωνική ζωή.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο: «Μαζί με το λαό των Βριλησσίων, για την ικανοποίηση των σύγχρονων  αναγκών του» .

Βριλήσσια, 28/07/2023

Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων

Βασίλης Αρχιμανδρίτης

Υποψήφιος Δήμαρχος

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087508137859

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο