Ο Αργύρης Ντινόπουλος στην πλατεία Αναλήψεως.

Σε μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή 09/07/2023 στις 20.00.

Την Κυριακή 09/07/2023 στις 20.00 η ομιλία του Αργύρη Ντινόπουλου στην πλατεία Αναλήψεως

Ο Αργύρης Ντινόπουλος και ο συνδυασμός «Βριλήσσια Δυνατά» παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους για την επόμενη δημαρχιακή θητεία (2024-2029).

Η παρουσίαση και η ομιλία θα γίνουν σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Αναλήψεως την Κυριακή (09/07/2023)  στις 8 το βράδι.

Πραγματικά αναμένεται μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, με έντονο και δυνατό παλμό, καθώς η υποψηφιότητα του Αργύρη Ντινόπουλου παραμένει ισχυρότατη.

Ο Α. Ντινόπουλος και ο συνδυασμός του Βριλήσσια Δυνατά αποτέλεσε την δημοτική αξιωματική αντιπολίτευση στην προηγούμενη δημοτική θητεία. 

Μάλιστα υπήρξε ένας πάρα πολύ δυναμικός Δήμαρχος Βριλησσίων από το 2003 έως και το 2006.

Για τον λόγο αυτό εξάλλου αξιολογήθηκε τότε από την ΝΔ ως ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος Δήμαρχος της πόλης μας, γεγονός που εκτιμήθηκε ανάλογα από τον τότε αρχηγό της τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος και τον κατέβασε στις εκλογές για υποψήφιο Περιφερειάρχη, με μεγάλη αύξηση των ποσοστών της περιφερειακής παράταξης.

Στη συνέχεια ο Αργύρης Ντινόπουλος εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ.

Μάλιστα ορίστηκε στην κυβέρνηση του Α. Σαμαρά Υπουργός Εσωτερικών.

Το 2019 ο Α. Ντινόπουλος εγκατέλειψε την κεντρική πολιτική σκηνή χάριν της πόλης στην οποία εξέθεσε υποψηφιότητα και ο λαός του έδωσε τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, καθώς στο δεύτερο γύρο επικράτησε ο Ξένος Μανιατογιάννης.

Τώρα και πάλι ο Αργύρης Ντινόπουλος και οι συνεργάτες του τίθενται στην κρίση των δημοτών, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η Ανακοίνωση του Αργύρη Ντινόπουλου.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 20.00 στην Πλατεία Αναλήψεως, σε ανοιχτή συγκέντρωση, ομιλία και παρουσίαση του προγράμματός μας για τα Βριλήσσια της επόμενη πενταετίας, εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

#vrilissiadynata #ntinopoulos #vrilissia

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο