Συνάντηση Ένωσης Γονέων Βριλησσίων.

Με την δημοτική παράταξη "Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια".


Συνάντηση με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια" κ. Ιωάννη Πισιμίση υλοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων. 


Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ζητήσει η Ένωση Γονέων Βριλησσίων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών, προκειμένου να θέσει τα σημαντικά προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στα σχολεία του Δήμου μας. 


Η συνάντηση με τον κ. Πισιμίση υλοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους στον κ. Πισιμίση καθώς επίσης να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς για τη βελτίωση της σχολικής ζωής των παιδιών του Δήμου μας.


Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων παραβρέθηκαν οι : Πρόεδρος Γκιουρτζίδης Δημ., Αντιπρόεδρος Βασιλείου Γιούλη , Γραμματέας Μιχαηλίδου Σωτηρία, Αν. Γραμματέας Παράσχου Κατερίνα, Εκπρόσωπος στην 2η Σχολική Επιτροπή Μπαγατέλας Λάμπρος.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας



Γκιουρτζίδης Δημήτρης                                                 Μιχαηλίδου Σωτηρία

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο