Συνάντηση Χαρδαλιά - Πισιμίση.

Επί τάπητος η συνεργασία Δήμου Βριλησσίων και Περιφέρειας.

Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3/8 ο Γιάννης Πισιμίσης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης ενημέρωσε τον Νίκο Χαρδαλιά για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα Βριλήσσια και στα οποία η Περιφέρεια Αττικής έχει αποφασιστικό ρόλο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιάννης Πισιμίσης είναι ένας από τους πρώτους υποψηφίους Δημάρχους στο Λεκανοπέδιο Αττικής, τον οποίο συναντά επισήμως ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής.

«Στη σημερινή μας συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, συζητήσαμε τα ζητήματα που αφορούν τα Βριλήσσια. Την Λ. Πεντέλης και την παράνομη στάθμευση, το ζήτημα της κατασκευής της πεζογέφυρας στη Λ. Αναπαύσεως, την ανάγκη ενίσχυσης και ανανέωσης του στόλου των απορριμματοφόρων και των οχημάτων του Δήμου μας, το μεγάλο ζήτημα της αξιοποιήσης του συνόλου του χώρου της πρώην Ναυτικής Βάσης, την ανάγκη κατασκευής των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων και φυσικά τις χρηματοδοτικές δυνατότητες για την επόμενη πενταετία. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια την Αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος Βύρωνα με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Κατανοεί πλήρως τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών. Στον αγώνα που δίνει για την Περιφέρεια Αττικής στεκόμαστε στο πλευρό του», ανέφερε ο Γιάννης Πισιμίσης.


To link με την ανάρτηση στο προφίλ στο facebook


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2501042536731570&set=a.582813398554503&type=3&ref=embed_post



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο