Βούλα Αρσένη: Με ψέμματα προσπαθεί να κερδίσει η ΝΔ.

Ούτε πρόβατα είναι οι Βριλησσιώτες, ούτε θα γίνουν!!! 

 ✅Επί Αντιδημαρχίας οικονομικών του και του κ. Πολίτη Κώστα, έγινε εξορθολογισμός των οικονομικών και πλήρης ξεχρέωση των δανείων που η Νέα Πνοή είχε καταχρεώσει τον δήμο μας.

 ❗Με απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων που περνούσε νύχτα στις 2 το πρωί από το δημοτικό συμβούλιο,❗με υπερτιμολογησεις έργων και όλα τα τεκμηριωμένα που αναφέρει στην εισήγησή του τότε ο Ξένος Μανιατογιαννης, τα οποία δεν αμφισβητούνται. Υπάρχουν οι τότε ισολογισμοί, που τα αποδεικνύουν όσα επικαλείται ο πρώην δήμαρχος (που δυστυχώς δεν υπάρχουν για τον δήμο τουλάχιστον από το 2018-2023.. ) 

❗Με αυτή την  πολιτική η Νέα Πνοή θέλει να ξανακερδίσει τον δήμο μας, αυτή είναι η ισχυρή προοπτική που βλέπει ο επικεφαλής της κ. Πισιμίσης. 

✅Εμείς δεν ξεχνάμε όμως.. ούτε και ο Βριλησσιώτης και θα τα θυμίζουμε. Διότι είναι άδικο με ψέματα να προσπαθείς να κερδίσεις και με χρίσματα να προσπαθείς να καλύψεις.. 

✅Ούτε πρόβατα είναι οι Βριλησσιώτες ούτε θα γίνουν!!!! Εδώ ψηφίζουμε για την πόλη  και όχι για το κόμμα. Τέλος πια με τις αρρωστημένες τακτικές μεσαίωνα. Αξιοπρέπεια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ.

https://fb.watch/mmSgEQR1uN/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο