ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ANAKOINΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ -ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Κου ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗ.


Με αφορμή την δήλωση του κ. Ντινόπουλου περί απόσυρσης της υποψηφιότητας του από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, την επομένη της ανακοίνωσης της στήριξης της Ν.Δ στο πρόσωπο του Γ. Πισιμίση, επιβεβαιώθηκε ό,τι είναι δεμένοι με κομματικές αλυσίδες στην προέκταση του κόμματος για μια πόλη φέουδο και λάφυρο βουλευτών και πολιτικών φιλοδοξιών. Προφανώς το μόνο που ενδιαφέρει είναι το χρώμα του χάρτη το βράδυ των εκλογών στην τηλεόραση. Το ζητούμενο είναι να βαφτεί μπλε ο δήμος Βριλησσίων? Να «πέσει» όλη η Ν.Δ πάνω «στο δικό της» παιδί προκειμένου να τον εκλέξει δήμαρχο, άσχετα αν αξίζει ή έχει την εμπειρία να διοικήσει ? Μαριονέτες δημάρχους θέλουμε? 


Οσμίστηκε προφανώς τις προθέσεις αυτές ο κ. Ντινόπουλος ως έμπειρος πολιτικός.       


Δεν είμαστε αυτοί που θα κρίνουμε όμως κανένα.


Είμαστε όμως εμείς, αυτοί που πιστεύουμε πως στα Βριλήσσια μας, όπως και σε κάθε δήμο, λόγο δεν πρέπει να έχουν οι αρεστοί των κομμάτων.


 Θεωρώ και διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος Βριλησσίων μπορεί να πάει μόνος του σε μία πορεία ευθύνης με μία δημιουργική προοδευτική και κοινωνική συλλογική προσπάθεια και δράση, με την δημιουργία μίας υπαρκτής και ευρείας κοινωνικής συμμαχίας όλων όσων επιζητούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής.


Ο Δήμος και κάθε δήμος, δεν μπορεί να κατευθύνεται εν έτη 2023 ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε συντηρητικά, ούτε προοδευτικά. Είναι ΟΛΩΝ μας, και οφείλουμε να σηματοδοτήσουμε την έκφραση ενός διαφορετικού αξιακού οράματος για την πορεία του και την λειτουργία της πόλης μας.


Σε αυτή την πορεία εγώ η ίδια προτίθεμαι να απευθυνθώ αύριο στους επικεφαλής ανθυποψηφίους δημάρχους προκειμένου να διερευνήσουμε την κάθοδο μας σε ένα ενωτικό σχήμα, ακομμάτιστο ακηδεμόνευτο και πλήρως Αυτοδιοικητικό .


Σε αυτό το σχήμα θέτω τις δυνάμεις μου.


Τείνω χέρι συνεργασίας και συστράτευσης σε όσους πιστεύουν ότι η τύχη μιας πόλης δεν πρέπει να εξαρτάται από κυβερνώντες (Πρωθυπουργό, Υπουργούς, Περιφερειάρχες)


Κύριε Αρχιμανδρίτη (νέος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης) ελάτε να σπάσετε το κατεστημένο και να αποκτήσετε έμπρακτο ρόλο στις αποφάσεις, Κύριε Τσούτσια της ΔΡΑΣΗΣ, ελάτε να κάνετε εφαρμογή όσων προασπίζεστε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, Κύριε Βαφειάδη του Δήμου Δημιουργίας ,μέχρι πριν 2 μήνες συνάδελφος και συνεργάτης, ελάτε να συνεχίσουμε στην υλοποίηση του σχεδίου το οποίο όλοι μαζί είχαμε εκπονήσει με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη.


Σε αυτό το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ σχήμα θέτω τις δυνάμεις μου .


B.Aρσένη-Λάμπρου 


Υποψ.Δήμαρχος 


Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο