Ο θύτης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ποτέ ίδιος με το θύμα.

Πρόκειται για κοινωνικό, ηθικό  και νομικό αξίωμα.
  

Απάντηση του Κ. Πολίτη


Αγαπητέ κ. Παναγόπουλε και αγαπητοί Συνδημότες, 


Με μεγάλη έκπληξη διάβασα σήμερα  18 Σεπτεμβρίου 2023, στην ηλεκτρονική σελίδα των «Βριλησσιώτικων Νέων», την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων με τίτλο «Σχετικά με τις δηλώσεις των κ.κ. Πισιμίση και Χρηστάκη»


Μεγάλη έκπληξη που οφείλεται:


Στην  καθυστερημένη   αντίδρασης της, αφού απαιτήθηκαν πέντε ήμερες για να εκδοθεί  αυτή η ανακοίνωση.

 Στο ότι  δείχνει να μην έχει αντιληφθεί το περιεχόμενο  της παρέμβασής μου που το νόημά της, ήταν  και είναι, ότι  δεν μπορεί ο οποιοδήποτε, ακόμη και σε προεκλογική περίοδο, να      θέτει σε αμφιβολία την αξιοπρέπεια και την υπόληψη εργαζόμενων.

Στη λάθος κατανόηση της παρέμβασής μου, αφού η αιτούμενη διερεύνηση σε συνδυασμό με τα ερωτήματα που έθετα οδηγούν, με βεβαιότητα στο γεγονός ότι  αυτή έγινε για άλλους σκοπούς κάτι που  αποδεικνύεται και από τη μη προσκόμιση, μέχρι σήμερα, στοιχείων  θεμελίωσής της.

  Στο γεγονός ότι αν και είμαι αυτός που ανέδειξε το θέμα, παρά την σιωπή ενοχής ή ανοχής όλων των άλλων, πλην της κίνησης της κας. Β. Αρσένη που αντέδρασε άμεσα και σήμερα της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων, τελικά  σε μία προσπάθεια «καθαρότητας» μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.

Αγαπητέ κ. Παναγόπουλε και αγαπητοί Συνδημότες, 


Κατανοώ την ανάγκη παρέμβασης και την έκδοσή της σχετικής ανακοίνωσης. Άλλωστε αυτός ήταν και ό στόχος της παρέμβασής μου για αυτό το σημαντικό θέμα.


Κατανοώ επίσης την προσπάθεια οριοθέτησης μίας αμιγούς πολιτικής αντίθεσης ανάμεσα στο «εμείς» και οι «άλλοι» έστω και αν αυτό διαγράφει την ιστορική μνήμη από τα δρώμενα της πόλης.


Εκείνο που δεν κατανοώ και δεν αποδέχομαι για αυτό και το καταδικάζω  είναι η παντελώς άδική και αναιτιολόγητη στοχοποίηση ενός δημότη και ο απαράδεκτος χαρακτηρισμός του με βάση την άποψή του στον πολιτικό λόγο και δρώμενα του Δήμου.


Πιστός στον ανοικτό  δημοκρατικό διάλογο.


Βριλήσσια 18/9/2023


Με εκτίμηση


Κ. Πολίτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο