Χαιρετισμός του Βασίλη Αρχιμανδρίτη.

Στους μαθητές κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ: https://fb.watch/m_C7IO8wWw/

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ:

"Το αυθόρμητο χειροκρότημα των μαθητών στον χαιρετισμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον Βασίλη Αρχιμανδρίτη, ίσως, δίνει την απάντηση στα ερωτήματα των μεγάλων.

Γιατί "αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα", για να φτιάξουμε την κοινωνία όπου «ο ψαράς θα γράφει ποιήματα και ο ποιητής θα ψαρεύει», κόντρα σε ένα σκληρό εκπαιδευτικό σύστημα, όμοιο με την κοινωνία που θέλει να στηρίξει.

▪️Σήμερα, υποψήφιες και υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, παραβρέθηκαν στα σχολεία της πόλης μας, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, απευθύνοντας ζεστό και δυναμικό χαιρετισμό στους μαθητές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.

▪️Από την πλευρά μας, ως Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, ήδη έχουμε καταθέσει συγκεκριμένα τις θέσεις μας για την αναβάθμιση των σχολείων της περιοχής μας.

▪️Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για την ευόδωση των συλλογικών προσδοκιών μας, την οργάνωση του γονεϊκού κινήματος, πάντα μαζί με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που συνεχίζουν να ματώνουν και να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών, για τη διεκδίκηση ενός σχολείου που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας.

▪️Έχοντας στο νου μας ότι σήμερα δεν ακούστηκαν παιδικές φωνές στα σχολεία στη Θεσσαλία, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με δύναμη και αλληλεγγύη."

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο