Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Θέμης Μουμουλίδης.

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής, θα είναι στις επικείμενες εκλογές, ο συμπολίτης μας με μακρά προσωπική και οικογενειακή ιστορία στα Βριλήσσια, αλλά και πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος υπήρξε και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας το 2014, έχοντας λάβει τότε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, με την παράταξη του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Στο μήνυμά του ο ίδιος έγραψε:

"ΜΑΖΙ με τον Γιώργο Ιωακειμίδη [ τον πλέον επιτυχημένο και μακροβιότερο δήμαρχο – Νίκαιας Ρέντη ] στην μάχη για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Μια καθοριστική μάχη για την επόμενη μέρα της Αττικής.

Μια ιστορική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου.

Με σχέδιο, με πρόγραμμα, με αξιολογημένες τις προτεραιότητες  προχωράμε για τη δημιουργία μιας Σύγχρονης, Ρεαλιστικής, Ανθρώπινης , Κοινωνικά Δίκαιης και Δημοκρατικής, επόμενης μέρας στη Μεγαλύτερη Περιφέρεια της Χώρας και μια από τις μεγαλύτερες περιφέρειες στην Ευρώπη.

Είναι χαρά και τιμή να συμμετέχω , για μια ακόμη φορά, σε ένα ακόμη ωραίο και ελπιδοφόρο αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αττικής."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο