Η δημοσιογράφος Λαμπρινή Λίλη Τζίμα.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Πισιμίση.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Πισιμίση και την παράταξη “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” είναι η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και υπεύθυνη έκδοσης του Vrilissianews Λαμπρινή Λίλη Τζίμα.

Η ανακοίνωση του Υπ. Δημάρχου Γιάννη Πισιμίση

Η Λίλη είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στον τομέα της ενημέρωσης των τηλεοπτικών σταθμών ΕΡΤ, Alpha, Alter, στον Τύπο και το διαδίκτυο. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων και διδάσκει σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές Δημοσιογραφίας. Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Εδώ και χρόνια είναι αρχισυντάκτρια στην ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΙ.

Ιδιαιτερα ενεργή και στην τοπική μας κοινωνία. Επιμελείται την έκδοση της τοπικής εφημερίδας «Η Αγορά μας» του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων. Παράλληλα, ειναι μητέρα τριών παιδιών και ασχολείται ενεργά με το γονεϊκό κίνημα από τη θέση της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών.

Λίλη Τζίμα σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο