Καταγγελία: «Άγνωστοι» αφαιρούν πανό της ΔΡΑΣΗΣ για την Παλαιστίνη.

Καμμιά αναφορά στο δράμα της Παλαιστίνης δεν θα γίνεται αποδεκτή!


Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου αναρτήσαμε δυο πανό για την Παλαιστίνη. Το ένα, (φωτογραφία), τοποθετήθηκε κοντά στο μετρό, το άλλο στην Ναυτική Βάση. Το πρώτο στις 9.00 το βράδυ, το δεύτερο μισή ώρα αργότερα.


Και τα δυο τα φωτογραφήσαμε και αναρτήσαμε τις φωτογραφίες τους στη σελίδα της ΔΡΑΣΗΣ στο fb. Πουθενά αλλού.


Λίγο μετά τις 10 το βράδυ τα πανό δεν υπήρχαν. Είχαν αφαιρεθεί. Πρώτα στο μετρό και στη συνέχεια στη Ναυτική Βάση. Μέσα σε λίγα λεπτά.


Όπως μας ενημέρωσε μια παρέα τεσσάρων αγοριών που βρίσκονταν στο πάρκο της Ναυτικής Βάσης, «ήρθε ένας κύριος περίπου 50 ετών με ένα βαλιτσάκι, έβγαλε έναν ειδικό κόφτη για δεματικά καλωδίων, (με αυτό τον τρόπο είχαμε στηρίξει τα πανό), τα αφαίρεσε και τα πήρε και μαζί του. Δεν τα πέταξε, δεν τα άφησε.


Τέτοια ταχύτητα αντίδρασης.


Μοναδική περίπτωση για να εξαφανιστούν μέσα σε λίγα λεπτά και τα δυο πανό, που μεταξύ τους βρίσκονταν σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, μόλις μισή ώρα από τη στιγμή που τα τοποθετήσαμε, είναι κάποιος να «ενημερώθηκε» για το πού ακριβώς αυτά βρίσκονταν και ποιο ήταν το περιεχόμενό τους.


Δεν πρόκειται για ενέργεια κάποιου «αγανακτισμένου». Ταυτόχρονα, σε δυο σημεία τέτοιας απόστασης.


Πρόκειται για ενέργεια που προϋποθέτει την ύπαρξη κάποιου μηχανισμού επαγρύπνησης. Παρακολουθείται δηλαδή, και η ιστοσελίδα της ΔΡΑΣΗΣ και οι πάντες για αναφορές στο «Παλαιστινιακό». Έτσι ενημερώθηκαν ΑΜΕΣΑ οι ενδιαφερόμενοι για την ύπαρξη και τα σημεία τοποθέτησης των πανό και έσπευσαν να τα αφαιρέσουν.


Το μήνυμα είναι σαφές:

Και στα Βριλήσσια και παντού, σε κάθε γειτονιά, δεν θα ανέβει ούτε ένα πανό που δεν εγκρίνουν οι μηχανισμοί. Δεν θα γίνεται ανεκτή καμμιά αναφορά στο δράμα της Παλαιστίνης. Όπου αυτό είναι εφικτό.


Ζήτω η Δημοκρατία μας!


Να τα γνωρίζουν αυτά οι δημοτικές παρατάξεις και οι πολίτες του Δήμου.

Να τα γνωρίζει και το δημοτικό συμβούλιο που αποφεύγει να τοποθετηθεί στα γεγονότα.


Να ξέρουμε τουλάχιστον πού βρισκόμαστε...
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο