Ξεκίνησε η διάθεση των Εκπτωτικών Καρτών.

Της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων.

Από το 5ο Δημοτικό Βριλησσίων ξεκίνησε η διάθεση των εκπτωτικών καρτών, μία πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων και του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων για την στήριξη των οικογενειών, αλλά και των καταστημάτων της πόλης μας. Στις 23 Νοεμβρίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού παρέλαβε τις κάρτες, οι οποίες θα διατεθούν στα μέλη του, ώστε να έχουν δικαίωμα έκπτωσης σε δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας.

Οι Σύλλογοι Γονέων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο εκπτωτικό πρόγραμμα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους:

·         Γκιουρτζίδης Δημήτρη Τηλ : 6976472747

·         Μιχαηλίδου Σωτηρία  Τηλ :  6944848830

Καταστήματα και επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.

Λίγα Λόγια για την Εκπτωτική Κάρτα Γονέων.

Η Εκπτωτική Κάρτα διανέμεται από την Ένωση Γονέων στους Συλλόγους Γονέων που έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Διανέμεται στα οικονομικά ενήμερα μέλη των μελών των Συλλόγων Γονέων.

Χρήση της κάρτας μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να δουν τα καταστήματα / επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία και τις εκπτώσεις στην ιστοσελίδα της Ένωσης Γονέων  (https://enosigoneon-vrilissia.blogspot.com/) στην ενότητα Εκπτωτική Κάρτα (ΕΔΩ) . Ο κατάλογος-λίστα των καταστημάτων / επιχειρήσεων ενημερώνεται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο Βριλησσίων.

Φωτογραφία τίτλου από αριστερά: Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων κ. Δημήτρης  Γκιουρτζίδης, η Πρόεδρος του ΣΓΚ του 5ου Δημοτικού Ευγενία Μανιάτη, η αντιπρόεδρος του ΣΓΚ Εύη Μεγαλιού, η Γραμματέας του ΣΓΚ Εύη Λύκου και το μέλος Μαρία Γεωργιουδάκη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο