Βούλα Λάμπρου Αρσένη: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Αλλά σας εξυπηρετεί να τα ισοπεδώνετε όλα...
Αντίπαλος σας δεν είναι η ΑΡΣΕΝΗ αλλά η νέα διοίκηση την οποία θα την κρίνουμε , και θα την ελέγχουμε όταν διοικήσει..

Μπήκαμε και εμείς στο κάδρο από την αγαπητή ΔΡΑΣΗ, διότι ξαφνικά είμαστε εκείνοι που μέσα σε 2μιση μήνες οργάνωσης μας, τολμήσαμε να κατέβουμε για πρώτη φορά ισότιμα στις δημοτικές εκλογές, με πρόγραμμα και σεβασμό προς όλους, καταφέραμε και πήραμε ποσοστό 12% σχεδόν, γεγονός που αντιλαμβανόμαστε εκνεύρισε πολλούς.


Μιλάτε μετά βεβαιότητας λοιπόν για όλα.. Ο καταλογισμός ευθυνών στην κα Αρσένη , στην εννεαετή θητεία Μανιατογιάννη -Βαφειάδη- Αρσένη , τι υπονοεί?? Τις 10 μέρες που η κα Αρσένη ήταν Δήμαρχος? Υπονοείτε ότι είχε λόγο άρα και μέρος ευθύνης στην συνολική διοίκηση του δήμου?


Να σας ευχαριστήσουμε που εξυψώνετε την επικεφαλής μας τόσο πολύ σε σύγκριση με τους άλλους αντιδημάρχους, αλλά είναι το λιγότερο ντροπή να μιλάτε για κακοδιαχείριση στον τομέα για τον οποίο ήταν υπεύθυνη(ΟΚΠΑΔΒ) εκτός αν υπονοείτε ό,τι είχε ανάμειξη και σε άλλους νευραλγικούς τομείς ,όπως τεχνικά έργα καθαριότητα, παιδεία.


Οι εκλογές λοιπόν, ναι φυσικά έδειξαν μία νέα διοίκηση , εσείς όμως αγαπητοί συνάδελφοι της ΔΡΑΣΗΣ, σπεύσατε να προσφέρετε πλήρες άλλοθι και να προεξοφλήσετε ό,τι δεν μπορεί να κάνει όσα υποσχέθηκε. Ανήμπορη την χαρακτηρίζετε.. αφού δεν μπορεί να σχεδιάσει , να οργανώσει να λειτουργήσει κλπ.. Υπό κατάρρευση ο δήμος κλπ. Μπλα μπλα μπλα…


Βιάζεστε να απαξιώσετε τους πάντες και τα πάντα. Δεν είναι πολιτική αυτή , είναι λαϊκισμός και φτηνές πονηριές.


Εμείς καλοπροαίρετα θα πούμε ότι δεν δίνετε καν την ευκαιρία να βγει η ίδια η νέα δημοτική αρχή να πάρει θέση.. Πού είναι ο πολιτικός σας πολιτισμός κύριοι ?


Προεξοφλείτε εσείς για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, πως μόνο εσείς ενδιαφέρεστε; ή είστε ο λαγός της νέας διοίκησης? Που ήσασταν 5 μήνες όταν η κα Αρσένη ως ανεξάρτητη πια δημοτική σύμβουλος και ο κος Πολίτης Κ, ζητάνε τους ισολογισμούς του δήμου? Τώρα εξυπηρετεί, για την κατά την άποψη σας εξουδετέρωση με λάσπη προς την Αρσένη , και πυρά προς τον νυν δήμαρχο Βαφειάδη , αφού και εκείνος θα είναι αντιπολίτευση σε λίγο, να σπείρετε την γνωστή αμφισβήτηση ώστε να κερδίσετε λίγους ακόμα ψήφους…. Λάθος, μεγάλο λάθος τακτικής ακολουθείτε. Αναχρονιστικές μεθόδους που αποδεικνύεται για ποιο λόγο τόσα χρόνια οι Βριλησσιώτες δεν σας δίνουν μεγαλύτερο ποσοστό.


Είστε εσείς οι διαφορετικοί, όταν αλλοιώνετε την πραγματικότητα και έχετε το θράσος να τοποθετείτε στο κάδρο της πρώην διοίκησης ισότιμα την κα Αρσένη, για την όποια κομματική υποστήριξη προσφέρθηκε εμπράκτως στον κ. Βαφειάδη στις εκλογές και την πιθανή κακοδιαχείριση, την επικεφαλής μας Β.Αρσένη ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ό,τι η κίνηση δημοτών «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» είναι ανεξάρτητη, δεν στηρίχθηκε από κανένα απολύτως κόμμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ όμως!! Αποδεικνύεται εξάλλου από το αποτέλεσμα των εκλογών . Όλοι οι υποψήφιοι μας ήταν νέο αίμα στα κοινά και πάλεψαν με αγάπη και μεράκι γιατί θέλουν έναν λειτουργικό και σωστό δήμο για αυτούς και τις οικογένειές τους. Δεν ψάχνανε επάγγελμα. Δεν κατέθεσαν πολιτικά φρονήματα για να συμμετέχουν. Άνθρωποι της προσφοράς όλοι. Δεν εκπροσωπούσαμε εμείς ούτε ΣΥΡΙΖΑ (δεν είχαμε εμείς το συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του υποψηφίους) ούτε το ΠΑΣΟΚ (δεν είχαμε εμείς μέλη της συντονιστικής του ΠΑΣΟΚ, ούτε μισθωμένους υποψήφιους ) ούτε την Ν.Δ. Και το γνωρίζετε πολύ καλά. Ήταν ένα πολυσυλεκτικό ψηφοδέλτιο που εκπροσωπούσε όλη την κοινωνία. Αλλά για εσάς ψηλά γράμματα . Βολεύει όλα στο ίδιο καλάθι. Ας είναι..


Επανερχόμενοι στην …βεβαιότητα σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι όσον αφορά την διοίκηση της επικεφαλής μας κας Β. Αρσένη, στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας, δεν υπήρξε ούτε κακοδιαχείριση , ούτε σπατάλες, ούτε ελλείμματα, παρά μόνο χρηστή οικονομική διοίκηση , πλεονασματικοί προϋπολογισμοί, κατάθεση ισολογισμών επί 9 έτη πάντα στο χρόνο που ο νόμος επέβαλε, και αποδεικνύονται όλα όσα επικαλούμαστε από τις εκθέσεις των ορκωτών λογιστών κάθε χρόνο! Υπάρχουν όλα αναρτημένα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορείτε να την επισκεφτείτε και εσείς, αν σας ενδιαφέρει, αν και τις έχετε διαβάσει στο ΔΣ του ΟΚΠΑΔΒ και στο Δημοτικό συμβούλιο.


Να σας θυμίσουμε λοιπόν σχετικά με την επικεφαλής μας και την Διοίκηση της διότι έχετε κοντή μνήμη ,την πλήρη αναδιάρθρωση υπηρεσιών και την θεσμοθέτηση νέων υπηρεσιών , την πρόσληψη προσωπικού (από 53 σήμερα 87 συν τα προγράμματα ΟΑΕΔ) , τα 3 νέα βρεφικά τμήματα,τον νέο παιδικό σταθμό,τα Δημοτικά Ιατρεία με μόνιμο ιατρικό προσωπικό, το Κοινωνικό Φαρμακείο, την Κοινωνική Ιματιοθήκη-Ανταλλακτήριο,το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κέντρο Κοινότητας ,το γυμναστήριο στα ΚΑΠΗ, την αναβάθμιση του φυσικοθεραπευτηρίου, τον γεροντολόγο ιατρό, την αναβάθμιση των προγραμμάτων της 3ης ηλικιας ,την αναβάθμιση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος, κλπ , για τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες που οφείλει να προσφέρει το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου και στο οποίο εξυπηρετούνται ετήσια πάνω από 5.000 άτομα στις δομές του, αυτά τα 9 καταδικαστικά για εσάς χρόνια, είναι ενδεικτικά μερικά από τα ……κακώς κείμενα της Αρσένη!!! Να θυμίσουμε επίσης ότι η παράταξη σας ήθελε να καταψηφίσει την συνέχιση της λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ !! (ευτυχώς τελευταία στιγμή αναθεωρήσατε για να μην χρεωθείτε το πολιτικό κόστος μίας εντελώς άστοχης και αδικαιολόγητης πολιτική σας πράξης, εναντίον κάθε λογικής που θα έφερνε απέναντι σας όλη την κοινωνία των Βριλησσίων.)


Εμείς λοιπόν ζητήσαμε πρώτοι δημόσια, την άμεση σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου πριν λίγες μέρες σε δημόσια ανάρτηση μας , το πράξαμε όχι για να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά γιατί υπάρχει η αγωνία για τους ισολογισμούς , το έλλειμμα των 3 εκατομμυρίων που συζητιέται εντόνως και όχι των 13.000 αν αληθεύει αυτό, το σοβαρό ζήτημα της καθαριότητας της πόλης μας, τα ατυχήματα που γίνονται από κακές αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου (εξαιρώ εσάς και εμάς στην αποσπασματική υλοποίηση του ΣΒΑΚ για την μονοδρόμηση της οδού ΚΡΗΤΗΣ ) .


Θα συμφωνήσουμε όμως μαζί σας ότι σε λίγες μέρες στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο θα κληθούμε να ψηφίσουμε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, τον προϋπολογισμό του ΄24.


Θα συμφωνήσουμε φυσικά διότι είναι ορθό και αυτονόητο ότι κάθε νέα διοίκηση οφείλει να ασκήσει έλεγχο στα οικονομικά όσων παραλαμβάνει, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν επιφυλάξεις για να έχουμε μία σαφή εικόνα αλλά και να τεθούν σε δημόσια έκθεση .


Εμείς δεν θεωρούμε ό,τι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι διακοσμητικός, όταν ξέρεις να την κάνεις σωστά και όχι στείρα όπως τόσα χρόνια γίνεται .


Σαφώς είμαστε υπέρ ενός δήμου συμμετοχικού και μίας δημόσιας λογοδοσίας για αυτό και υποστηρίξαμε στο πρόγραμμα μας τον συμμετοχικό προϋπολογισμό, την δημόσια διαβούλευση , την δημόσια λογοδοσία.


Αγαπητοί συνάδελφοι,


οι εποχές που η ΔΡΑΣΗ ήταν στο απυρόβλητο για ό,τι έλεγε προκειμένου να ταχθεί «μαζί μας» στην 2η Κυριακή…πέρασαν. Από δω και εμπρός ο καθένας θα πρέπει να επιχειρηματολογεί για όλα όσα λέει. Φυσικά και έχουμε κοινές αγωνίες και σε πολλά θέματα, ίδιες απόψεις. Το δάχτυλο όμως… όχι σ΄εμάς κύριοι της Δράσης!!! Γιατί από δω και πέρα….κάθε δράση, θα έχει και αντίδραση.


 Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών 


«ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο