Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των εισαχθέντων

Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
 για τη σχολική χρονιά 2022-2023

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18/12/2023 η εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για την πόλη μας τα τελευταία οκτώ χρόνια και αφορά στην απονομή τιμητικών επαίνων στους μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Χαμόγελα, γέλια και πειράγματα πλημμύρισαν τον χώρο βράβευσης των 220 μαθητών και μαθητριών από τα δύο Λύκεια του Δήμου μας. Παρόντες και οι γονείς των βραβευθέντων, συγγενείς και φίλοι που με περίσσια συγκίνηση χειροκρότησαν και καμάρωσαν τα παιδιά τους.


Οι τέσσερις μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε Λύκειο έλαβαν, επιπλέον, δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια της εταιρείας ‘SEAJETS’, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Βαφειάδη.


Ο κ. Βαφειάδης συνεχάρη τους μαθητές και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό, τι στόχο θέσουν για τη ζωή τους στο μέλλον.


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Σοφία Χαντζάρα απευθυνόμενη στους μαθητές, αφού ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή πορεία, τους προέτρεψε να έχουν ‘πάντα δύναμη και τόλμη’ να βάζουν στόχους και να ανοίγουν ‘νέους ορίζοντες’.


Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κα Χ. Μαλακού, η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κα Ι. Κυρίτση, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Α. Δημητρίου, Ε. Δημαράς, Χ. Γούναρης, Α. Χρηστάκης, , Α. Ασημακόπουλος, Π. Αναγνώστου, Ν. Σταματελόπουλος και Σ. Μαντινίδου Α. Μητσοτάκη , καθώς και ο Δ. Κοντοδίνας, η πρώην διευθύντρια του 2ου Λυκείου κα Χαρίση και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου κ.Δ. Βλάχος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο