Η Δημοτική Αρχή παρούσα


Στον Μέγα Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Χαλανδρίου-Βριλησσίων 


Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευρίπου κ.κ. Χρυσοστόμου τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Χαλανδρίου Βριλησσίων. 


Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος απευθυνόμενος στο πλήθος πιστών που είχε κατακλύσει τον ιερό ναό ανέφερε: «Ο Μέγας Αντώνιος γεννήθηκε πλούσιος, εκείνος όμως δεν προτίμησε την άνετη επιβίωση, προτίμησε την όντως ζωή, την αληθινή ζωή, τη ζωή που για εμάς φαίνεται παράξενη, παράδοξη αλλά εκείνος την έζησε, την ζωή της Χάριτος. Μέσα από τη θλίψη της δοκιμασίας βίωνε ταυτόχρονα και τη χαρά του παραδείσου, τη χαρά της παρουσίας του Θεού» 


Εκ μέρους των Ιερέων του Ναού, τον Θεοφιλέστατο κ. Χρυσόστομο ευχαρίστησε για την παρουσία ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Γιαπιτζίογλου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Προιστάμενο του Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Αντώνιο Πασσάλη για την ονομαστική του εορτή.


Στην ακολουθία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, οι πρώην Δήμαρχοι Βριλησσίων και Χαλανδρίου Κώστας Ιωαννίδης και Γιώργος Κουράσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων Χρ. Κάππας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βριλησσίων Τ. Χρηστάκης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δή μου Βριλησσίων Γ. Μαρίνης, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης» Β. Αρσένη-Λάμπρου, ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Ν. Σταματελόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Βριλησσίων Σ. Ράπτη και η Αν. Διοικήτρια του νοσοκομείου Δυτ. Αττικής Φ. Βρύνα.   

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο