Προεκλογική εκδήλωση ευρωεκλογών και κυβερνητικού έργου


 Η σημερινή πίτα του δήμου Βριλησσίων!

✅ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" Προεκλογική εκδήλωση ευρωεκλογών και κυβερνητικού έργου,η σημερινή πίτα του δήμου Βριλησσίων!

Σε μια κατάμεστη αρχικά και μισογεματη, μετά την αποχώρηση των κυβερνητικών προσκεκλημένων, έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο,η κοπή της πίτας του Δήμου Βριλησσίων, στην οποία την τιμητική τους θα έπρεπε να είχε η Διοίκηση, το ΔΣ, οι Υπηρεσίες και προπάντων οι εργαζόμενοι.

Αντ' αυτού, γίναμε κοινωνοί,όλης της κυβερνητικής πολιτικής όπως: 

1) Η επιστολική ψήφος της κας Κεραμεως

2) Την παρότρυνση του κου Χατζηδάκη,να βγάζουμε περισσότερα χρήματα, προκειμένου να φορολογουμαστε και περισσότερο!

3) Την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Γ. Αυτια για την Ευρωβουλή "όσοι πιστοί ας ρίξετε και ένα σταυρουδάκι" είπε

4) Με αποκορύφωμα την ομιλία του κου Άδωνι Γεωργιάδη (που μίλησε περισσότερο και από τον δήμαρχο), ο οποίος "ξεσπαθωσε" εναντίον του επικεφαλής δημοτικού συμβούλου κου Β. Αρχιμανδριτη, (στον οποίο συμπαραστεκομαστε ηθικά, για το πρόβλημα υγείας του νεογέννητου του και του ευχόμαστε να του ζήσει και να είναι περαστικά,τα θέματα υγείας που προέκυψαν)


Μια παρέλαση αλαζονείας και επίδειξης εξουσίας του 41%, χωρίς κανένα σεβασμό στον θεσμό του Δημάρχου, των Δημοτικών συμβούλων, των εργαζομένων και των δημοτών . 

Και μετά αυτή η κομματική/κυβερνητική αντιπροσωπεία που δήλωσε την συμπαράσταση της στον νέο μας Δήμαρχο , αποχώρησε! Έτσι!!!! Τα πολιτικά γραμμάτια, πρέπει να εξοφλουνται.


Ρητορικό το ερώτημα μας, πως αισθάνθηκαν κάποιοι υποψήφιοι του κου Πισιμίση,οι οποίοι δεν ανήκουν στην κυβερνητική παράταξη;

Ένας Δήμαρχος πρέπει να εκπροσωπεί όλους τους δημότες και τους εργαζόμενους. 


Άραγε όλο αυτό το "λιβανισμα" εκ μέρους των σημερινών φίλων του, θα ισχύσει και αύριο που θα διεκδικεί ζητήματα προς όφελος του δήμου μας, αλλά και όταν θα αναζητήσει και ο ίδιος την τύχη του στον ευρύτερο πολιτικό στίβο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο