Καταγγελία κατά του Δήμου

 

Και απάντηση της Κατερίνας Βουτσαδάκη


Νικόλας Ανδρικόπουλος: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά του ΔΗΜΟY ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.




Αποκαθηλώθηκε ερήμην μου και με κίνδυνο φθορών στα έργα μου, στις 9/3/2024 από ανθρώπους του ως άνω Δήμου, η  ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ μου "Μήλο & χαμόγελο" που ήταν ήδη ενεργή και προγραμματισμένη για τις 8/3 έως 14/3/2024.

Αφού βέβαια ικανοποιήθηκε πρώτα η ανάγκη τους να παρουσιάσουν στα εγκαίνια και ένα (κουλτουριάρικο) background.

Όμως το συντηρητικό πνεύμα των πολιτών του και η ανοργανωσιά του Δήμου Βριλησσίων επικράτησε απέναντι στην ελευθερία και την κραυγή της ΤΕΧΝΗΣ.

Η έκθεση αποκαθηλώθηκε άρον άρον για να μη την δουν λέει, αθώα μάτια. 

Που ωστόσο δεν είχε οργανωθεί έτσι, που στην διάρκεια της έκθεσης δεν μπορούν και δεν πρέπει, να υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις και δη παιδικές αποκριάτικες κ.λπ.

Το ότι οι αφίσες και τα προσκλητήρια αναφέρουν τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης, ουδόλως ενδιαφέρει τον Δήμο, αν ας πούμε πάει κάποιος να την επισκεφθεί και δει άδειους τοίχους.

Ποιος άραγε θα απολογηθεί γι' αυτό στους πιθανούς επισκέπτες και  σ' ΕΜΕΝΑ; Φαίνεται ότι το μοναδικό που ενδιέφερε τον Δήμο, ήταν να συμπληρώσει την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με κάτι (κουλτουριάρικο). Κάτι που το πέτυχε; 

Αφήνω τις κρίσεις, απαντήσεις και κριτικές σ' εσάς!!!!!!!!!!!


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ




Απαντώντας σε σχετικά σχόλια στο f/b η Κατερίνα Βουτσαδάκη υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Βριλησσίων ανέφερε:

"Ακούστε όμως και μια άλλη οπτική:ο Δήμος είναι πολύ καλά οργανωμένος και προσπαθεί να κρατά ισορροπίες.

Από τη στιγμή που δεν έχουμε ένα χώρο που να εκτίθενται αποκλειστικά τα έργα και πρέπει να συνυπάρχουν όλα, σκεφθειτε και τα αθώα παιδικά μάτια ...

Η αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ εξυπηρετεί πολλές δραστηριότητες ,προβες της παιδικής χορωδίας ,που δε μπορούν να γίνουν άλλου γιατί εκεί είναι το πιάνο,μαθήματα χορού, και σχολικές γιορτές με αφορμή την Αποκριά."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο