Λ. Πεντέλης: Παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου


Για αποκατάσταση βαδισιμότητας και αποτροπή της παράνομης στάθμευσης


Εργασίες αποκατάστασης του πεζοδρομίου και τοποθέτησης νέων μεταλλικών κολωνακίων  για αποτροπή της παράνομης στάθμευσης πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο εργαζομένων της Αντιδημαρχίας Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βριλησσίων.


Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο τα κολωνάκια είχαν αφαιρεθεί και το πεζοδρόμιο ήταν φθαρμένο. Το κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βριλησσίων τοποθέτησε νέα μεταλλικά κολωνάκια στο σημείο για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης, ενώ αντικατάσταθηκαν και περίπου 40 φθαρμένες πλάκες πεζοδρομίου και άλλες 10 πλάκες όδευσης ΑμεΑ.




Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:« Άλλη μια παρέμβαση της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για την αποκατάσταση της βαδισιμότητας και την απαγόρευση της παράνομης στάθμευσης σε ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης μας, στην κάθοδο της Λ. Πεντέλης στο ύψος της Π. Μπακογιάννη. Η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου στα Βριλήσσια είναι για εμάς ένα ζήτημα βαθιά κοινωνικό. Συνεχίζουμε»




Οι εργασίες, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Α. Δημαρά, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο όσο και σε άλλα στα οποία έχουν παρατηρηθεί ανάλογα ζητήματα αναμένεται να συνεχιστούν το προσεχές διάστημα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο