Τα Βριλήσσια τίμησαν τη Μητέρα


Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν τη γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά 


Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης ο Δήμος Βριλησσίων τίμησε τη Μητέρα και τη τεράστια προσφορά της στην κοινωνία αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν τη γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά που δημιούργησαν τα δικά τους χειροποίητα δώρα για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του κάθε ανθρώπου. 


Τα παιδιά κατασκεύασαν τα δικά τους λουλούδια και πεταλούδες origami με την καθοδήγηση της Κατερίνας Σεντούκα και τη συνεργασία της Βασιλικής Χριστοπούλου -Χονδροματιδη. Ζωγράφισαν με την καθοδήγηση της Μαργαρίτας Πέτροβα, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παραδοσιακά παιχνίδια μιας άλλης εποχής από τη συλλογή του Μουσείου Μαθητικής Ζωής του Δήμου μας και να παίξουν επιδαπέδιο φιδάκι υπό την επίβλεψη του Λάμπρου Γκουρλή. Αρκετοί ήταν εκείνοι που επισκέφτηκαν και την έκθεση από την οποία επέλεξαν δωρεάν ένα λογοτεχνικό βιβλίο για να χαρίσουν στις μητέρες τους.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα μέλη του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων.  Την εκδήλωση έντυσε μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Βριλησσίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Νίκου Βασιάδη. Η Μαργαρίτα Ανδριανού και η Φωτεινη Νιαμονιτού. Οι οικογένειες φωτογραφήθηκαν με φόντο μια εικαστική παρέμβαση αφιερωμένη στην γιορτή της Μητέρας. 


Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Αντιδήμαρχος Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας Λίλη Τζίμα και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτιστικών Υποδομών Κατερίνα Βουτσαδάκη. Σημαντική ήταν η συμβολή των αντιδημαρχιών Πολιτισμού και Καθαριότητας και των Αντιδημάρχων Τ. Δημητρίου και Γ. Μαρίνη, ενώ αρωγοί στάθηκαν η Δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Ευαγγελία Καλογεράκη και η Δημ. Σύμβουλος Μαρίνα Παπαχριστοδούλου. Για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης συνέβαλαν οι υπάλληλοι του Δήμου Βριλησσίων Ελ. Δροσοπούλου, Φ. Μιχαηλίδης, Χρ. Παπαζαχαρίας, Ι. Κόλλια, Β. Θεοφίλου, Αγγελική Καραβά,  Δ. Κατσαφάνα και Ειρ. Τρομπέτα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Τ. Χρηστάκης και Χρ. Γούναρης.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο