Το Ολυμπιακό Ιδεώδες και η Ιστορία των Αγώνων


Από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο την Πέμπτη 16/5/2024 στο Πνευματικό Κέντρο


Με τις αξίες και τα διαχρονικά μηνύματα των Ολυμπιακών Αγώνων ξεκινούν οι διαλέξεις στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Βριλησσίων. Η πρώτη θεματική με τίτλο: «Ολυμπιακό Ιδεώδες – Η ιστορία των Αγώνων – Γνωρίστε τους σύγχρονους ήρωές μας» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/05/2024 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11) στις 20:00. Σε λίγους μήνες το Παρίσι θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ήδη αρκετοί Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, εκεί όπου συνολικά θα συμμετάσχουν 10.500 αθλητές και αθλήτριες, σε 329 αγωνίσματα από 32 αθλήματα.


Στην πρώτη διάλεξη θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρωταθλήτρια του στίβου και Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Αττικής Έρρικα Πρεζεράκου και ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.


Οι εισηγητές θα αναφερθούν στην ιστορία και την εξέλιξη των Αγώνων στο πέρασμα του χρόνου, την διαχρονικότητα των Αξιών τους, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει σειρά διαλέξεων με ομιλητές και άλλους Ολυμπιονίκες μας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο