Ξηλώνουν το κιόσκι του 94χρονου σε Εθνικής Αντιστάσεως και Μαινάλου


Καταλαβαίνουν σε ποια απόγνωση τον οδηγούν;


Συμβαίνει τώρα: στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Μαινάλου, βρίσκονται φορτηγά, αρπάγες του Δήμου και περιπολικό της Αστυνομίας και "ξηλώνουν" όλο το κιόσκι του υπερήλικα ιδιοκτήτη που τα περισσότερα χρόνια της ζωής του μάζευε πάρα πολλά πράγματα που αποθήκευε στο χώρο αυτό.

Είναι γνωστό ότι αυτό είχε προκαλέσει πολλά παράπονα από γείτονες και τον τελευταίο καιρό ο Δήμος επιζητούσε την "σάρωση" του χώρου, είχε δε συζητηθεί το θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο, πολλοί δε πίεζαν προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν αποφάσεις και ποιες αλλά είναι πιθανό σήμερα κάποια να εκτελείται και να απομακρύνονται ό,τι μάζευε μια ζωή ο 94χρονος.

Σκεφτείτε απλά τι συναισθήματα και ποια απόγνωση προκαλούν σε αυτόν τον άνθρωπο, τον απόμαχο της ζωής, τον επί ογδόντα χρόνια συνδημότη μας.

Νομίζουν ότι όλοι οι προηγούμενοι στις διοικήσεις του Δήμου δεν έβλεπαν και δεν ήξεραν; Αντιθέτως είχαν μεγαλύτερη συναισθηματική σύνδεση με την ζωντανή ιστορία της πόλης μας.

Και ξέρετε, δεν είναι όλα "ατσαλάκωτα" στα Βριλήσσια...

Ένα ζήτημα ωστόσο για τον Δήμο μας είναι το γεγονός ότι εκλείπουν οι ανθρώπινες ανοχές μας και ολοένα και συχνότερα προσχωρούμε στο "political correct" αν θα ήταν εύστοχος ο χαρακτηρισμός.

Σε ό,τι μας αφορά θα περιμέναμε περισσότερη ανθρωπιά και ανοχή από τους δημοτικούς μας άρχοντες.