Ο Αντιδήμαρχος δεν απάντησε σε τίποτα


Απέφυγε τεχνηέντως κάθε ουσιαστικό ζήτημα


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Από site ιδιοκτησίας αντιδημάρχου της διοίκησης αποφάσισε να μας 'απαντήσει' ο αντιδήμαρχος ψηφιακής διακυβέρνησης Αδάμ Ασημακόπουλος στην καταγγελία για το διαφημιστικό ένθετο στους λογαριασμούς ύδρευσης. Βέβαια επέλεξε να μην απαντήσει σε τίποτα. 




Όπως τεχνηέντως απέφυγε, οι αιτιάσεις μας αφορούσαν  στην διαφημιστική προβολή με δημόσιο χρήμα, τόσο του δημάρχου όσο και του ίδιου. Το φυλλάδιο θα μπορούσε να είναι ενημερωτικό και χωρίς φωτογραφίες και υπογραφές αλλά και να αποφευχθεί η καθυστέρηση των λογαριασμών ακριβώς για την προσωπική τους προβολή, δημιουργώντας καθυστέρηση στις εισπράξεις του Δήμου. 




Βεβαίως, αποκρύπτεται πως η διασύνδεση της εφαρμογής με τα οικονομικά στοιχεία έγινε επί της δικής μας διοίκησης, όταν και τοποθετήθηκαν τα πρώτα 8000 υδρόμετρα. Ωστόσο, αναμένεται η τοποθέτηση των υπολοίπων 8000. Συνεπώς η εφαρμογή αφορά την μισή πόλη και αυτός είναι και ο λόγος που δεν το είχαμε ξεκινήσει. 


Αναμένουμε απαντήσεις είτε στο επόμενο δημοτικό Συμβούλιο είτε στο φιλικό τους τοπικό site. Θα θέλαμε βεβαίως να γνωρίζουμε αν από εδώ και πέρα θα θέτουμε ερωτήματα στον Δήμο ή στο συγκεκριμένο site. Που φαίνεται να έχει πιο άμεσες απαντήσεις.