Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στους εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων

 

Βίντεο: δήλωση του Βασίλη Αρχιμανδρίτη 


▪️Η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων πραγματοποίησε άλλη μια περιοδεία - και - στους εργαζόμενους τους Δήμου Βριλησσίων προκειμένου να τους ενημερώσουμε και να συζητήσουμε μαζί τους σχετικά με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Βριλησσίων, τη Σύσταση Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, την αντίληψη της διοίκησης η οποία δημιουργεί πλαστούς και επικίνδυνους διαχωρισμούς μεταξύ εργαζομένων του Δήμου και κατοίκων της πόλης.

▪️Διεξήχθη εκτενής συζήτηση, με γόνιμο προβληματισμό σχετικά με τις θέσεις μας για το χαρακτήρα και την κατεύθυνση που έχει λάβει η τοπική διοίκηση, ως μακρύ χέρι του κράτους, την εντατικοποίηση της εργασίας, τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις και στόχους προκειμένου να πιαστούν τα ματωμένα πλεονάσματα και πως αυτή η πολιτική αποτυπώνεται περίτρανα στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας.

👇Η σχετική ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Βριλησσίων και η τοποθέτησή μας στο δημοτικό συμβούλιο της 10ης/07/2024.
https://fb.watch/tlWBkGE0q2/

✅Η περιοδείες μας σε χώρους δουλειάς, στους αυταπασχολούμενους της πόλης μας, στις γειτονιές θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο