Πορεία Ευθύνης: Θέματα προς συζήτηση


Στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στις 26/8/2024


Βριλήσσια 13/8/2024


                                                                       Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ

                                                                       Κοιν   Δήμαρχο Βριλησσίων

                                                                                  Γενικό Γραμματέα



          Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας 26/8/2024


1ο Θέμα προς συζήτηση

Με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά την οποία υπέστη και η πόλη μας, και την με θετικό πρόσημο  κυβερνητική επιχορήγηση αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν και στον δήμο Βριλησσίων, σας καλούμε να μας ενημερώσετε : ποιες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν, εκ μέρους σας, ώστε να μην βρεθούμε εκτεθειμένοι, ποιες οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν, ποιο το σχέδιο σας  για την αντιμετώπιση των ευπαθών πυρόπληκτων οικογενειών, ποιες οι κινήσεις σας ως προς ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης -μελέτη πρόληψης – καταστολής παρόμοιων κρίσεων.

Υπάρχει αναλυτική καταγραφή πόσες οικογένειες, πόσα παιδιά  πρόκειται να φοιτήσουν στα σχολεία μας τον μήνα Σεπτέμβριο, τις ανάγκες τους σε σχολικά είδη, ένδυση κλπ , πόσα άτομα 3ης ηλικίας και με τι νοσήματα, πόσα σπίτια, αυτοκίνητα, εκτάσεις γης, κλπ;

Προτείνουμε δε οπωσδήποτε την σύγκλιση μίας επιτροπής διαχείρισης της  έκτακτης  οικονομικής επιχορήγησης των 750.000 ευρώ.


2ο Θέμα προς συζήτηση

Σχετικά με την περιοχή Κρασά, ως γνωστόν έχει ενταχθεί στο Γ.Π.Σ το 2023. Οι δασικές εκτάσεις του με αποφάσεις του Υπουργείου, είναι τελεσίδικες και αναρτημένες  ήδη.  Όμως δεν έχει γίνει ακόμα Πολεοδομική μελέτη - Πράξη εφαρμογής.  

Πότε θα  ολοκληρωθεί η πράξη εφαρμογής της ένταξής του; Θεωρούμε δεδομένη την ολοκλήρωση διότι είναι προς όφελος του δήμου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο