Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Πεντέλη


 Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


Καλούμε τους κατοίκους, τους μαζικούς φορείς, τους συλλόγους των περιοχών μας να συμμετάσχουν μαζικά στην επίκαιρη και αναγκαία κοινή εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων Πεντέλης -Μελισσίων και Βριλησσίων του ΚΚΕ.



• Για πολλοστή φορά κατέρρευσε με πάταγο το κυβερνητικό αφήγημα της «ετοιμότητας» του κρατικού μηχανισμού.


Η κυβέρνηση είναι ξανά υπόλογη για την παντελή έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού αντιπυρικής προστασίας, στο πλαίσιο της διαχείρισης των δασών με επίκεντρο την πρόληψη. Κι όσο εξοργιστικό είναι το γεγονός της έλλειψης ενός τέτοιου σχεδίου, άλλο τόσο εξοργιστικές είναι και οι φτηνές δικαιολογίες που επιστρατεύει η ίδια, αλλά και οι τοπικές διοικήσεις, προκειμένου να κρυφτούν οι εγκληματικές ευθύνες της για μια τεράστια, επαναλαμβανόμενη καταστροφή.


Οι εκλεγμένοι με τη ΛΑ.ΣΥ., το ΚΚΕ, την αντιπυρική προστασία, όπως την αντισεισμική, την αντιπλημμυρική δεν τις θυμούνται ευκαιριακά, ούτε πολύ περισσότερο τα θεωρούν πεδία «εθνικής συνεννόησης». Είναι πεδία που πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση και δράση σε σύγκρουση με το αστικό κράτος, την ΕΕ, την κυβερνητική πολιτική, για να μην ζούμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.


Το πάμε και όπου βγει το ξέρουμε. Τώρα να πάμε αλλιώς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο