Όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες
Από την Φιλαρμονική του Δήμου την Παραμονή στην αγορά
Συγκεκριμένα, η Φιλαρμονική μας περιόδευσε στην Πλατεία Αναλήψεως και στη Λεωφόρο Πεντέλης και έπαιξε τα παραδοσιακά κάλαντα και άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δημότες και στους καταστηματάρχες μας.
Επίσης, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες είχε γεμίσει και το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου 2024 η πλατεία 28ης Οκτωβρίου στα Άνω Βριλήσσια στο πλαίσιο των συναυλιών της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας στις γειτονιές της πόλης μας.
Υπό τις οδηγίες του αρχιμουσικού Νίκου Βασιάδη η Φιλαρμονική μας ετοίμασε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι στο πνεύμα των ημερών με κλασικά αλλά και σύγχρονα κομμάτια.
Τα ΒΝ παρουσιάζουν ένα μικρής διάρκειας βίντεο από την παρουσία της Φιλαρμονικής μας στην αγορά της Λεωφόρου Πεντέλης την παραμονή των Χριστουγέννων.