ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΤΟΥ ΤΑ' ΧΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΛΙΓΚΑΚΗΣ

Του τα' χωσε κανονικότατα του Δημάρχου Βριλησσίων ο δημοτικός του σύμβουλος Στάθης Γιαννακόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου 2009.

Ο Σ. Γιαννακόπουλος διαφώνησε με την εισήγηση του Δημάρχου να αμοίβονται οι Πρόεδροι ορισμένων νομικών προσώπων και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι τοποθετήσεις των Προέδρων έγιναν με άλλα κριτήρια και όχι με τα δέοντα.

Η αποστροφή προκάλεσε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Παναγιώτη Μακρή ο οποίος ζήτησε να ανακαλέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Στάθης Γιαννακόπουλος είναι έντονα ενοχλημένος με τον Δήμαρχο διότι ο τελευταίος δεν τον αξιοποίησε ως αντιδήμαρχο.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενοχλημένος επίσης με τον Δήμαρχο λόγω της μη αξιοποίησής του είναι και ένας ακόμα δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας ο κ. Τζιλιγκάκης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος δεν τόλμησε καμία αλλαγή στους τέσσερις αντιδημάρχους του που είναι όλοι από αρκετά έως υπεραρκετά χρόνια στις θέσεις τους και θα χρειαζόταν μια αλλαγή για μια στοιχειώδη ανανέωση. Όμως ούτε αυτό δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει. Τώρα ήρθε η ώρα για τα επίχειρα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο