Επιτυχημένες εμφανίσεις της Φιλαρμονικής και των μαζορεττών μας στα Φεστιβάλ Βριλησσίων και Κορίνθου.

ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Η Φιλαρμονική μας καθώς και η ομάδα μαζορεττών του Δήμου Βριλησσίων εμφανίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στις 19 Ιουνίου 2019 καθώς και και στην Κόρινθο στις 21 Ιουνίου 2019, τιμώντας με αυτές τις εμφανίσεις την παγκόσμια ημέρα της μουσικής. 

Η εκδήλωση στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου 2019 για την παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής.  
Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης, η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κ. Ιωάννα Κυρίτση, η Αντιδήμαρχος κ Σοφία Χατζαρα, ο επικεφαλής της Νέας Πνοής κ. Γιάννης Πισιμίσης, ο τέως Δήμαρχος κ. Κώστας Ιωαννιδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Δημητρίου  και πολλοί ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι.
Συμμετείχε το Εργαστήρι Αργεντίνικου Τάνγκο της Μαργαρίτας Πετροβα, το Εργαστήρι Λάτιν της Α. Γαλανοπούλου και το Χορευτικο τμήμα της Φιλαρμονικής μας.
Τραγούδησαν η Μ. Ανδριανού και η Β. Νικολαίδου
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης είχε ο Αρχιμουσικός Νίκος Βασιάδης και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων.

Η εκδήλωση στην Κόρινθο πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δήμου Κορίνθου. Η Φιλαρμονική μας συμμετείχε στο 6ο φεστιβάλ φιλαρμονικών δήμου Κορίνθου στις 21 Ιουνίου 2019 για την παγκόσμια ημέρα μουσικής στον Φλοίσβο Κορίνθου- Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.
Φιλαρμονική Δήμου Βριλησσίων και χορευτικό τμήμα κλασσικών μαζορεττών
Τραγούδι Μαργαρίτα Ανδριανού - Βάσω Νικολαίδου
Ενορχήστρωση διεύθυνση: Αρχιμουσικός Νίκος Βασιάδης
Διδασκαλία χορευτικής Ομάδας Μαρία Κωνσταντίνου- Ρέα Χρυσομάλλη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


























Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο