Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Στο Δήμο Βριλησσίων για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της χειμερινής περιόδου 2023-2024, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο δημάρχου η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.


Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης ενημέρωσε για τα μέτρα που έχουν ληφθεί, καθώς και για τον προγραμματισμό των ενεργειών προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου.


‘Στόχος μας η ασφάλεια και η προστασία των συμπολιτών μας’, δήλωσε ο κ. Βαφειάδης.


Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και εκτεταμένη συζήτηση από την οποία προέκυψε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό την όσο το δυνατό αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.


Στη συνάντηση συμμετείχαν η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, κα Σταματίνα Πραγκαστή, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), κ. Βλάσσης Σιώμος, ο διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, κ. Γεώργιος Πετρόπουλος, ο διοικητής του 12ου, κ. Βικέντιος Μαρινάκης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Αλέκος Κοντομάρης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο