Κλαδέματα σε πάνω απο 60 σημεία


Για αποκατάσταση της ορατότητας πινακίδων οδικής κυκλοφορίας στα Βριλήσσια 


Σε περισσότερα από 60 σημεία στο οδικό δίκτυο της πόλης μας έχει παρέμβει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η υπηρεσία Πρασίνου προκειμένου να κλαδέψει φυλλωσιές θάμνων και δένδρων που έκρυβαν πινακίδες οδικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τα σημεία αυτά να μετατρέπονται σε «παγίδες» για τους οδηγούς.

Με στόχο την αποκατάσταση της ορατότητας των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, oι εργαζόμενοι του Δήμου μας κλάδεψαν φυλλωσιές επί των οδών Κονίτσης, Αναλήψεως, Σαλαμίνος, Δωδεκανήσου, 28ης Οκτωβρίου, Ολύμπου, Ψαρών, Μακεδονίας, Θράκης, Κύπρου, Μαραθώνος, Πάρνηθος, Π. Μπακογιάννη, Δωδεκανήσου, Φλωρίνης, Μαινάλου, Πίνδου, Αγ. Αντωνίου, Πηνειού, Μαινάλου, Αλφειού, Κισσάβου, Χελμού, Μητροπούλου, Επτανήσου, Διός, Β. Ηπείρου, Τροίας, Αγαμέμνονος, Ομήρου, Έκτορος, Μυκηνών, Λ. Πεντέλης, Διομήδους, Σωκράτους, Θουκιδίδου, Φιλ. Εταιρείας, Δυρραχίου, Αργυροκάστρου, Καλλιανίου.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν εντατικά το προσεχές διάστημα προκειμένου σύντομα να έχει επιλυθεί αυτό το χρόνιο πρόβλημα που αποτελεί αιτία τροχαίων ατυχημάτων. Οι συμπολίτες μας που εντοπίζουν τέτοιου είδους πρoβλήματα σε κάποιο σημείο του οδικού δικτύου της πόλης μας μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210-6130917 καθημερινά από τις 7π.μ. έως τις 5μ.μ. για να καταγράφεται το σημείο και στη συνέχεια να παρεμβαίνει κλιμάκιο της Υπηρεσίας Πρασίνου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο