Μεγάλη η συγκέντρωση του Μητσοτάκη


Σήμερα στα Βριλήσσια - Φωτογραφικό οδοιπορικό - Βίντεο ολόκληρη η ομιλία 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Πρωθυπουργού στα Βριλήσσια 

Σε μία μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση πολιτών των Βριλησσίων, μίλησε σήμερα περί τις 12.00 το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον Πρωθυπουργό καλωσόρισαν με χαιρετισμούς τους, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Βριλησσίων Κώστας Φιλιοπουλος και ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Πισιμίσης .

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου για την πολιτική σταθερότητα της χώρας και τόνισε ότι η ΝΔ θα κερδίσει και αυτές τις εκλογές.

Ο Πρωθυπουργός, στη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα και για τις τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια, επισήμανε ότι αν οι γείτονες δεν σεβαστούν την συμφωνία δεν θα έχουν τον ευρωπαϊκό τους δρόμο ανοιχτό.

Τόνισε τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης στη σταθεροποίηση και βελτίωση της οικονομίας που από ουραγός της Ευρώπης μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή.

Έκανε επίσης ένα μικρό απολογισμό των επιτευγμάτων της κυβέρνησης στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα το οποίο, όπως είπε, αντιμετωπίστηκε στη ρίζα του.

Βρίσκεται σε εξέλιξη, πρόσθεσε, μια μεγάλη αλλαγή στην υγεία, η οποία σύντομα θα δώσει τους καρπούς της.

Ο Πρωθυπουργός επευφημηθηκε από τους φίλους του κυβερνώντος κόμματος με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα.

Παρέστησαν σχεδόν όλοι οι υπουργοί και πολλοί υποψήφιοι/Ες ευρωβουλευτές.

Δημοσιεύουμε φωτογραφικό οδοιπορικό της σημερινής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΝΔ

















































Λ