Συμβαίνει τώρα: ο Δήμος συνεχίζει την "καταδρομική επιχείρηση" στο κιόσκι του 94 χρονου


Ασκούν πολιτική χωρίς ενσυναίσθηση και χωρίς σεβασμό στην ιστορία της πόλης 


Ο Δήμος Βριλησσίων με "αρπάγες", φορτηγά, εργάτες και πάνω απ' όλα με τη συνδρομή περιπολικού της Αστυνομίας, συνεχίζει και σήμερα από το πρωί τη δεύτερη φάση της αποξήλωσης στο κιόσκι του 94χρονου που βρίσκεται στη γωνία Εθνικής Αντιστάσεως και Μαινάλου.


Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν προκαλέσει τη δυσφορία της τοπικής κοινής γνώμης για την έλλειψη ευαισθησίας  που επιδεικνύει η σημερινή δημοτική αρχή απέναντι σ' έναν υπερήλικα συνδημότη μας τον οποίο οδηγεί σε απόγνωση. 

Τέλος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ιδιαίτερη ενόχληση προκαλεί η έλλειψη ενσυναίσθησης της σημερινής διοίκησης του Δήμου και η απώλεια κάθε επαφής της με την ιστορική διαδρομή της πόλης μας και κυρίως με τους συνδημότες μας όπως ο 94χρονος που βρίσκονται εδώ πάνω από 70 χρόνια.



Ο Δήμος δεν σέβεται ακόμα το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος όταν ήταν νέος εξυπηρετούσε για δεκαετίες τους Βριλησσιώτες μέσα από το μικρό του μπακάλικο που βρισκόταν στο ίδιο σημείο.

Τελικά, όπως φαίνεται, στις ημέρες μας, η πόλη δεν είναι οι άνθρωποί της, ούτε η διαδρομή της, ούτε η ιστορικότητά της, αλλά ο ψευδεπίγραφος τρόπος άσκησης πολιτικής χωρίς συναίσθημα, χωρίς καρδιά. 

Θα μπορούσε ο Δήμαρχος, αντί των "καταδρομικών επιχειρήσεων" να δώσει λίγο χρόνο στα παιδιά του 94χρονου ώστε να ρύθμιζαν μόνοι τους την κατάσταση. Αλλά ούτε αυτό έγινε.

Και πάλι "εις ανώτερα"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο